Liderul USRPLUS, Dan Barna, îi critică pe cei care nu au mers la vot. Barna susține că acei oameni nemulțumiți de oferta electorală ar fi putut în ultimii 4 ani să formeze o ofertă electorală, dar nu să stea acasă, iar seara, la închiderea urnelor, să fie nemulțumiți de rezultatul votului, scrie G4Media.ro.

„Toți acei oameni nemulțumiți de oferta electorală ar fi putut în acești 4 ani să formeze o ofertă electorală. (…) Nu fac nimic, dar nu mă duc să votez și seara sunt nemulțumit de rezultatul votului. Nu poți ca țară să ai doar 3 oameni din 10 care votează, iar seara să fii nemulțumit. Trebuie să ne privim în ochi ca țară și să recunoaștem că nu ne pasă de această țară”, a declarat Barna într-o intervenție telefonică la Digi24.

Totuși, Dan Barna a afirmat că USRPLUS a obținut „un rezultat istoric”, pentru că și-a dublat numărul de parlamentari față de alegerile din 2016.

Întrebat cum interpretează faptul că, la alegerile europarlamentare, USR PLUS a obţinut un rezultat mult mai bun, Dan Barna a afirmat că la momentul respectiv era "cu totul alt context al societăţii", scrie Agerpres.

"Erau primele alegeri după an şi jumătate, aproape doi ani, în care PSD aproape ne scosese din Europa. Şi a fost, evident, un vot de revoltă şi de protest, care a venit masiv spre USR PLUS la momentul acela. În momentul de faţă lucrurile arată ceva mai diferit şi sunt mai complicate. Pentru USR PLUS - un partid care acum patru ani de zile abia făcea pasul în politică, tocmai se crea - faptul că am ajuns în situaţia de a discuta de guvernare şi de a fi singurul partid care are o agendă reformatoare este un rezultat, zic eu, remarcabil", a spus el.

Potrivit datelor BEC, după numărarea a peste 95 la sută din voturi, adică a peste 5 milioane de voturi, PSD conduce, urmat de PNL și USR-PLUS.

Sursa foto: agerpress Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri