Florin Cîţu: Terminăm programul de guvernare duminică, cel mai târziu luni

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţinut de PNL pentru funcţia de premier în viitorul guvern, a anunţat că programul de guvernare al coaliţiei PNL-USR PLUS-UDMR va fi finalizat duminică, cel târziu luni, scrie Agerpres.

"Două treimi dintre capitolele de guvernare au fost deja agreate de echipele celor trei partide. Ne-am asigurat că sunt măsuri care pot fi implementate foarte curând cu impact imediat pentru România. Din estimările noastre, cred că terminăm programul de guvernare duminică sau cel târziu luni şi apoi să avem un guvern învestit cât mai curând şi să putem să implementăm aceste măsuri", a spus Cîţu la finalul unei noi runde de discuţiil cu privire la programul de guvernare.

El a precizat că printre capitolele de negociere finalizate se numără Finanţele, Fondurile europene, Digitalizarea, urmând ca sâmbătă se fie abordate teme precum Sănătatea şi Justiţia.

Întrebat dacă reprezentanţii coaliţiei au vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis despre următoarele consultări care vor avea loc la Palatul Cotroceni, Florin Cîţu a răspuns că nu a existat încă o astfel de discuţie. "Întâi să terminăm negocierile aici", a precizat acesta.

Citeste si:
Florin Cîțu despre buget: Românii așteaptă multe și nu îi vom dezamăgi
Florin Cîțu despre buget:...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri