Premierul Florin Cîţu a declarat că nu are în vedere o relaxare a restricţiilor actuale impuse în contextul pandemiei SARS-CoV-2, deoarece aşteaptă rezultatele măsurilor, adăugând că "România încă păstrează măsurile cele mai relaxate din Uniunea Europeană".

"În acest moment vrem să vedem rezultatele acestor măsuri pe care le-am luat. Am ajuns la peste 100 de decese în fiecare zi legate de coronavirus. Situaţia în ATI este complicată, am ajuns la peste 1.400 de persoane în ATI, cel mai mare număr de la începutul pandemiei", a spus Cîţu la finalul şedinţei de guvern, scrie Agerpres.

El a adăugat că "este complicat să vorbim acum de o relaxare, dar singurul mod prin care putem să discutăm de relaxare este să putem să discutăm de o campanie de vaccinare de succes".

Potrivit şefului Executivului, restricţiile din România "sunt cele mai relaxate din Uniunea Europeană".

"Nu printre cele mai relaxate, sunt cele mai relaxate din Uniunea Europeană. România încă păstrează măsurile cele mai relaxate din Uniunea Europeană astăzi", a subliniat prim-ministrul.

Totodată, a vorbit şi de susţinerea mediului economic în această perioadă.

"Am susţinut tot anul trecut şi susţin în continuare că nu vreau să închidem economia. Da, avem nevoie de oameni sănătoşi pentru a avea o economie puternică, dar avem nevoie de o economie puternică pentru a avea oameni sănătoşi", a spus premierul.

Sursa foto: Facebook/ Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri