Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, afirmă că PSD încearcă să obțină sprijin pentru organizarea unui referendum de demitere a sa, dar a spus că aceștia nu pot decât să încerce.

„Încă un pas înainte! Anul trecut în luna noiembrie am abrogat hotărârea prin care fosta administrația PSD a externalizat serviciilor juridice din Poliția Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1. Și noi vom da curs acestei solicitări”, a notat edilul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit actualului primar de sector, avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic.

„De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliția Locală niște jurnaliști independenți pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici.

V-am mai prezentat în trecut că în Poliția Locală a fost un grup infracțional organizat și am reușit cu greu să reorganizăm această structură. Vă spun: Noi vom continua reforma administrației și nimic nu ne va sta în cale. Acest domn avocat a atacat în Justiție Hotărârea prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Și a pierdut.” a mai scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare.

În final, primarul de la Sectorul 1 a mai spus că PSD încearcă să atragă susținere pentru un referendum de demitere a sa.

„Acum, înțelegeți de ce sunt atât de disperați cei din PSD și trompetele lor mediatice? Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce”, a conchis Clotilde Armand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri