Dacian Cioloș se pregătește să lanseze un nou partid, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate fostului lider USR. Întrebat dacă își lansează un nou partid, Cioloș a evitat un răspuns.

Potrivit unor surse din USR, Cioloș încearcă să convingă foști parlamentari PLUS să-l urmeze, dar până acum doar câțiva din cei 20 ar fi decis să-l urmeze. Conducerea USR ar fi aflat de planurile lui Cioloș și ar fi avut discuții cu liderii de filiale proveniți din PLUS să nu-l urmeze, scrie G4Media.

Cioloș a demisionat pe data de 7 februarie de la șefia USR, acuzând că reformele interne promise de el au fost blocate de conducerea partidului.

Întrebat la vremea respectivă dacă vrea să refacă PLUS, Cioloș a negat și a precizat că rămâne în USR ca simplu membru.

Crizele politice în lanț, din ultima vreme, din România au generat crearea unor noi partide. Ludovic Orban, fostul șef al Camerei Deputaților, dar și Viorica Dăncilă, fostul premier, sunt doi dintre promotorii unor noi facțiuni politice din țara noastră.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri