După demisia lui Dacian Cioloș din USR PLUS, politicianul a decis să pună bazele unui nou partid politic. Astăzi, Reper, noua formațiune fondată de acesta a primit hotărârea definitivă de înființare, la două luni de la depunerea actelor la Tribunalul București.

Cei cinci fondatori ai REPER sunt Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoș Tudorache și Alin Mituța, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a noului partid politic.

Cine mai face parte din partidul REPER:

  • Ioana Mihăilă
  • Oana Cambera
  • Cristian Presură
  • Andrei Lupu
  • Cristian- Paul Ichim
  • Simina Tulbure
  • Daniel Toda
  • Ciprian Albu
  • Ciprian Mihali

„Este o zi importantă pentru noi și sperăm să fie una importantă pentru democrația și pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană și dreaptă pentru toți cetățenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluții şi pentru cei expuși sărăciei care nu pot face față creșterii prețurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil”, au declarat cei doi copreședinți REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru.

Reamintim că Dacian Cioloș a demisionat în luna februarie a acestui an din USR, după ce a fost, timp de patru luni la conducere și s-a arătat nemulțumit de faptul că propunerile sale de reformare a partidului au fost respinse de Biroul Național al formațiunii politice.

Sursa foto: captură video / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri