Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, depusă de USR şi dezbătută luni în plen. Au fost 90 de voturi "pentru", 189 "contra" şi o abţinere, relatează Agerpres.

Semnatarii moţiunii "România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice" susţin că, prin acest demers, au urmărit să atragă atenţia asupra "întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită", aşa cum "nu-şi merită titlul academic" sau "respectul oamenilor care au muncit cinstit în România".

Recent, în timpul discuțiilor pe moțiune, deputatul USR Cătălin Drulă a susţinut că este "ruşinos" că România îl are pe Lucian Bode ministru de Interne, care "şi-a făcut un doctorat fake cu conducătorul Academiei SRI". Ministrul Bode a venit cu o replică acidă, spunând că „astăzi, nişte analfabeţi funcţionali încearcă mă denigreze, mă răstignesc în piaţa publică cu privire la parcursul meu academic şi profesional, unii care nu ştiu să-şi întocmească un CV, care au absolvit o facultate în doi ani sau care se bâlbâie când au de dat explicaţii despre cum şi-au dobândit diplomele de studiu.”

Ministrul a susţinut că până la "dezertarea" USR de la guvernare nu a interesat pe nimeni teza sa de doctorat, menţionând că, în ultimele luni, USR "a cheltuit milioane de lei pe injurii, instigare la ură şi acuzaţii fără temei". Acesta a transmis că a respectat legea, prezentând pregătirea universitară şi profesională pe care o are.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri