Violenta cetatenilor nu creeaza o perceptie favorabila, iar daca protestele vor continua am putea discuta despre eventuale repercusiuni asupra imaginii pe care o are Romania in fata investitorilor, considera Catalin Scripcaru, presedintele retelei Century 21 Romania si managing partner al companiei de dezvoltare imobiliara Advanced Development.
Seful retelei Century 21 Romania spune ca este prematur sa estimam impactul pe care aceste proteste le au asupra mediului de business, intrucat au inceput abia in urma cu cateva zile.

"In perspectiva in care acestea vor continua, vom putea discuta despre eventuale repercusiuni asupra imaginii pe care o are Romania in fata investitorilor. Cu siguranta, violenta cetatenilor nu creeaza o perceptie favorabila insa, in masura in care aceste actiuni sunt punctuale, efectul pe termen lung nu va fi unul semnificativ", afirma Catalin Scripcaru.

Managerul admite faptul ca fecare cetatean are dreptul constitutional de a-si exprima dezaprobarea fata de anumite masuri prin intermediul unor proteste organizate, insa nu crede ca violenta aduce solutionarea problemelor. "Mai mult, creeaza o stare de panica ce nu poate fi constructiva", subliniaza el.

Protestul de duminica seara din Piata Universitatii a devenit violent dupa ce oamenii au rupt gardurile si au iesit in bulevard, unii aruncand cu pietre si bucati din caldaram in jandarmi, unul fiind ranit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri