Lufin Construct, unul dintre constructorii complexului imobiliar Upground, proiect care a fost vandut pentru 340 milioane euro in 2008, cea mai mare tranzactie de pe piata locala, si-a cerut insolventa, dupa ce mai mult de 10 creditori au depus somatii de plata sau cereri de demarare a procedurii impotriva constructorului doar in ultimele cateva luni.
Lufin Construct si-a cerut insolventa intr-un dosar inregistrat pe 18 ianuarie la Tribunalul Bucuresti. Primul termen este 23 ianuarie.

Compania avea insa pana la aceasta data peste 10 cereri de demarare a procedurii de insolventa sau somatii de plata la activ.

Printre creditorii companiei se numa Strabag, Schindler Romania, Menatwork sau compania falimentara Indac Investmenst, potrivit datelor de la Tribunalul Bucuresti.

Compania Lufin Construct a inregistrat afaceri de 48,8 milioane euro in 2010 si un profit de 1,3 milioane euro, potrivit datelor de la ministerul de finante.

Sursa Foto:Adam Hickmott, freedigitalphotos.net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri