Ensight s-a mutat in cladirea The Ark. Vezi cum arata sediul

Ensight Management Consulting, una dintre cele mai importante companii de consultanta in management din Romania, si-a mutat sediul in cladirea The Ark (fosta cladire a Bursei Marfurilor) de pe Strada Uranus din Bucuresti, intr-un spatiu cu suprafata de peste 500 de metri patrati.

“Mutarea sediului Ensight in cladirea The Ark aduce importante beneficii atat angajatilor, cat si clientilor nostri. Noul sediu in care ne vom desfasura activitatea incepand cu acest an reprezinta unul dintre cele mai inovative si creative spatii de birouri din Bucuresti”, a spus Robert Maxim (foto), managing partner al companiei Ensight Management Consulting.

Ensight a ales cladirea The Ark, amplasata in apropiere de Piata Cosbuc, pentru stransa legatura intre istoria si “ambitiile” cladirii si companie. Un alt criteriu pe care l-a avut in vedere a fost acela de a oferi consultantilor un mediu creativ, care lipseste de multe ori in companiile de consultanta.

Angajatii Ensight au la dispozitie o sala de intalniri, o sala audio-video in care se pot organiza diferite evenimente si un spatiu de recreere.

Lipsa compartimentarii excesive a spatiului de lucru ofera o mai buna comunicare si socializare intre angajati, ceea ce are un impact pozitiv asupra coeziunii echipei si asupra randamentului de lucru, a adaugat Robert Maxim.

Bursa Marfurilor sau The Ark este amplasata pe Calea Rahovei nr. 196 A si a fost abandonata timp de aproape 16 ani, dupa un incendiu devastator din martie 1990. Citeste aici istoria cladirii The Ark.

In cladire mai au sediul DC Communication, Headvertising, Media Factory, Interactive Look si Reply. Vezi si cum arata sediul Headvertising.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri