Palas Iasi a fost inaugurat cu un grad de inchiriere de 97%, iar reprezentatii Iulius Group, dezvoltatorul complexului estimeaza ca traficul de vizitatori va ajunge in primul an de functionare la 9 milioane de persoane.

La deschiderea celui mai scump proiect imobiliar din afara Capitalei a participat si premierul Victor Ponta, alaturi de 13 preoti care au sfintit complexul urbanistic. Printre cei prezenti la Iasi s-a aflat si Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac, banca ce a finantat majoritar proiectul Palas Iasi, cu peste 120 de milioane de euro.

"Ii multumesc pentru acest proiect bunului Dumnezeu (...) si bancii finantatoare, care a avut incredere in Palas Iasi", a spus Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group, la conferinta de inaugurare oficiala a complexului urbanistic.

Citeste si:

Palas Iasi include un centru comercial denumit Palas Mall, o artera stradala cu magazine, un bloc cu 70 de apartamente, trei cladiri de birouri, doua hoteluri (n.r.: unul a fost vandut), o parcare subterana cu 2.500 de locuri si o gradina publica a carei investitie s-a ridicat la 2,5 milioane de euro.

Printre chiriasii Palas Iasi se numara: Auchan, Village Cinemas, H&M, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Zara, Humanic, New Look, Douglas, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Oysho, LC Waikiki, Stefanel, Hervis Sports, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Intersport, Deichmann, Ecco, Il Passo, Nikon-Yellow Store, Subway, KFC Drive Thru si Pizza Hut Delivery.

Complexul urbanistic Palas Iasi urmeaza sa-i aduca omului de afaceri venituri din inchirieri de circa 10 milioane de euro pe luna.