UniCredit Business Integrated Solutions este o compania globala de servicii a Grupului UniCredit, destinata furnizarii de servicii in domeniile IT&C, back office, middle office, imobiliare, securitate si achizitii.

In cei aproximativ 8.000 mp ai proiectului UBC 6 vor lucra circa 600 de angajati ai Unicredit Business Integrated Solutions, dispusi pe patru niveluri ale cladirii.

Punctul de lucru din Iasi al UniCredit Business Integrated Solutions a fost amenajat urmarind conceptul „Smart Working”, orientat catre implementarea unei noi viziuni de organizare a spatiului, care sa favorizeze o si mai mare armonizare intre activitatile individuale, nevoia de interactiune sociala si viata de zi cu zi.

Pe segmentul office, Iulius Group a dezvoltat la nivel national brandul United Business Center, care include aproximativ 80.000 mp de birouri clasa A in operare la Iasi si Cluj-Napoca, si inca 130.000 mp in curs de constructie la Timisoara.

Citeste si:

In ansamblul Palas Iasi, compania are cinci cladiri de birouri operationale, unde lucreaza aproximativ 4.800 de persoane. In prezent, Iulius Group are in derulare lucrarile de amenajare a cladirii United Business Center 5, care urmeaza sa fie inaugurata in acest an.

Totodata, in toamna 2015 au fost demarate lucrarile la proiectul Openville, cel de-al doilea ansamblu multifunctional din reteaua grupului de companii Iulius. Proiectul este situat in proximitatea Iulius Mall Timisoara si presupune o investitie de peste 220 milioane de euro. Pe langa functiunile de retail, parc si entertainment, Openville va include sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de aproximativ 130.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m si 27 etaje).

Iulius Group, companie detinuta de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori la nivel local, o piata pe care mai activeaza nume precum Immofinanz, NEPI, Globalworth sau Genesis Development, companie detinuta de antreprenorul roman Liviu Tudor.