Penthouse-ul aflat la etajul 89 al imobilului Trump International Hotel and Tower, detinut de miliardarul Donald Trump in Chicago, a fost scos la vanzare pentru 32 de milioane de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa proprietate din oras.

Trump Tower este un proiect mixt, cuprinzand atat apartamente cat si spatii hoteliere, si este a doua cea mai inalta cladire din America de Nord, dupa Willis Tower, potrivit Consiliului pentru cladiri inalte si habitat urban.

Locuinta miliardarului are o suprafata de peste 1.300 mp, desfasurata pe un singur etaj, ceea ce inseamna un pret de aproximativ 24.000 dolari/mp. Penthouse-ul are cinci dormitoare si opt bai, insa nu are finisaje precum parchet sau gresie, mobila si usi, motivul invocat fiind ca potentialul cumparator sa poata finisa locuinta dupa propriile gusturi.

In ciuda pretului care poate parea ridicat, locuinta lui Donald Trump nu este nici pe departe cel mai scump apartament din Statele Unite. Spre exemplu, anul trecut, un penthouse, de asemenea nefinisat, din New York City a fost vandut pentru 90 de milioane de dolari.

Sursa foto: skyscrapercenter.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri