In cei patru ani de criza, Liviu Tudor a finalizat patru cladiri: doua de birouri si doua de garsoniere. In prezent, are in dezvoltare inca o cladire de birouri in cadrul complexului de afaceri West Gate Park din vestul Bucurestiului.

“Am dezvoltat intotdeauna in functie de cererea companiilor pentru noi spatii. Nu a fost cladire pe care sa o incepem fara sa avem 50% grad de preinchiriere si asa vom proceda in continuare. Terenuri avem....putem construi inca 100.000 mp de birouri in ambele parcuri , atat in Militari, cat si in Pipera”, a declarat Liviu Tudor.

Proprietarul roman nu a dat cifre exacte legate de investitiile sale in imobiliare, spunand doar ca depasesc 500 de milioane de euro. [Citeste mai multe despre investitiile lui Liviu Tudor]

Proiectele de birouri Novo Park (foto) si West Gate Park nu sunt amplasate in zonele centrale ale Bucurestiului, insa tocmai acest lucru a fost cel care, alaturi de buna infrastructura, le-a adus succesul.

Citeste si:

“Suntem specializati in birouri non-centrale, asa s-a intamplat. Construim volume mari, cu preturi de inchiriere sustenabile. Am preferat aceasta abordare fara sa intelegem ca va veni criza, iar in criza luxul nu mai este la putere”, explica Liviu Tudor.

In prezent, in birourile lui Liviu Tudor din Pipera si Militari, lucreaza companii precum: P&G, Garanti Bank, UniCredit Business Partner, Panasonic, Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.