Reteaua retea de magazine de cadouri si decoratiuni interioare bam boo deschide al a15-a locatie in centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Capitala, valoarea investitiei ridicandu-se la 200.000 euro.
Noul magazin bam boo va fi inaugurat pe 9 august si are o suprafata de 300 mp. Conceptul de amenajare a fost realizat de arhitectul cu experienta internationala, Brandon Lee .

Prezenta in AFI Palace Cotroceni inseamna pentru noi intregirea retelei bam boo care acopera astfel toate centrele comerciale importante din Bucuresti”, a declarat Regis Mougel, director general al bam boo

In prezent, bam boo opereaza 15 magazine deschise in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara. Incepand cu anul 2012, compania ofera si posibilitatea operarii de magazine bam boo in sistem de franciza. Cei interesati pot deschide un magazin bam boo cu o investitie initiala incepand de la 65.000 euro, din care taxa de franciza de 7.500 euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri