Tranzactie dupa tranzactie in zona Barbu Vacarescu: Popoviciu vinde un teren de 15.000 mp

Compania Baneasa Investments, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, poarta discutii avansate pentru vanzarea unui teren de 15.000 mp din zona Barbu Vacarescu din Capitala, potrivit unor surse din piata.

Baneasa Investments asteapta de cateva luni aprobarea PUZ-ului pentru terenul de 15.000 mp, pentru care este in discutii avansate pentru o vanzare. wall-street.ro a scris despre PUZ-ul terenului aici.

In piata se zvoneste ca potentialul cumparator este compania suedeza Skanska, care s-a reintors pe piata locala si se pare ca este interesata de dezvoltarea unor proiecte de birouri. Oficialii Skanska au declarat pentru ZF.ro ca intr-adevar sunt in discutii pentru achizitia unui teren in zona, fara a face alte comentarii.

Pretul de vanzare al terenului Baneasa Investments s-ar putea ridica la 7,5-8 mil.euro, in conditiile in care, nu demult, Portland a platit 10 mil. euro pe un teren de 20.000 mp.

Recent si omul de afaceri Ioannis Papalekas a cumparat un teren de cateva mii de mp in zona pe care este asteptat sa fie construita tot o cladire de birouri.

Foto: Zona Barbu Vacarescu-Floreasca


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri