Borza a gasit cumparatori pentru Verdi Park si un teren de 15.000 mp din zona Barbu Vacarescu

Proiectul rezidential de lux Verdi Park si un teren de 15.000 mp din zona Barbu Vacarescu, aflate in portofoliul unor societati in insolventa, au starnit interesul unor investitori, tranzactiile urmand sa fie incheiate in perioada urmatoare, a spus, pentru wall-street.ro, Remus Borza, partener coordonator al Euro Insol, administratorul judiciar al firmelor in cauza.

“Am gasit un cumparator pentru Verdi Park, urmeaza sa semnam contractul luna aceasta sau luna viitoare”, a spus Borza, care nu a dorit sa divulge momentan pretul si numele cumparatorului.

Totusi, Remus Borza a declarat ca investitorul este o companie cu actionariat romanesc.

Anterior, s-a anuntat ca proiectul imobiliar de lux Verdi Park din Bucuresti, in faliment, va fi scos la licitatie de catre lichidatorul judiciar la un pret de pornire de 4 milioane de euro, suma care va acoperi partial datoria de aproape 5 milioane euro pe care Alpha Bank o are de recuperat de la dezvoltatorul imobilului.

Verdi Park este situat in sectorul 2, intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca. Cladirea are 5 niveluri si cuprinde 11 apartamente.

Toate cele 11 apartamente au suprafete mai mari de 92 de metri patrati si costau in 2010 intre 285.000 de euro si 1,6 milioane de euro.
Firma Meridian Land, controlata de Emil Oprea, care a dezvoltat complexul imobiliar de lux Verdi Park din Bucuresti, a intrat in faliment la sfarsitul anului trecut, pe fondul incapacitatii de a plati dobanzile la creditele contractate.

In ceea ce priveste terenul de 15.000 mp din zona Barbu Vacarescu, aflat in proprietatea Institutului National al Lemnului, Borza spune ca investitorul interesat este o companie cu actionariat libanez.

Terenul de pe Soseaua Fabrica de Glucoza a fost scos la vanzare initial in luna septembrie a acestui an pentru 4 mil. euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri