One United Properties a strâns 25 de milioane euro, în urma unei majorări de capital, pentru dezvoltarea proiectului One Cotroceni Park, din Capitală. În contul captalului vărsat, One United Properties a cedat o pondere de 30% din firma care dezvoltă One Cotroceni Park.

One United Properties dezvoltă ansamblul One Cotroceni Park pe locul fostei fabrici Ventilatorul și constituie unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București. În acest moment, jumătate din prima faza a componenței de birouri din cadrul One Cotroceni Park este deja preînchiriată.

Dezvoltatorul a primit autorizarea de construire pentru parcul de afaceri în toamna anului trecut, iar în prezent construcția proiectului a atins primul etaj. Întreg spațiul dispune de certificarea LEED Platinum, iar certificarea WELL se află în curs de obținere.

One Cotroceni Park va oferi spații de birouri flexibile, zone verzi, grădini suspendate, zone pentru activități în aer liber, dar și o galerie de retail cu o suprafață de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui mall, arată Mihai Păduroiu, CEO al diviziei office One United Properties.

Pe lângă cei 15.000 mp de spații de retail și cei 80.000 mp GLA dedicați business park-ului, One Cotroceni Park prevede și o componentă rezidențială cu aproximativ 800 de apartamente, ce va fi dezvoltată în mai multe faze. Autorizația pentru componenta rezidențială se află în curs de obținere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri