One United Properties anunta ca a definitivat conceptul noului proiect de spatii de birouri din portofoliul sau, denumit One Cotroceni Park, care va avea o suprafata pe etaj ce poate ajunge pana la 8.000 mp. Dezvoltatorul estimeaza ca va incepe lucrarile de constructie in a doua jumatate a anului 2019 pentru componenta de spatii de birouri a proiectului. Parcul de afaceri va fi dezvoltat in doua faze de 44.000 mp, respectiv 34.000 mp.

”Pe masura ce zonele consacrate se aglomereaza, dezvoltarea unor noi poluri ( de spatii de birouri - n.r.) apare ca un raspuns la nevoia naturala de crestere a orasului, cu spatii adaptate stilului de viata al noilor generatii”, spune Ionut Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties. One Cotroceni Park va fi un ansamblu multifunctional de spatii de birouri, retail si rezidential, amplsat pe fosta platforma Ventilatorul in suprafata de cinci hectare.

Cele doua corpuri de cladire, in forma de L, vor avea suprafete pe etaj incepand de la 4.800 mp, pana la un floor-plate ce poate ajunge la 8.000 mp, arata dezvoltatorul. Proiectul include atat suprafete clasice pentru un parc de afaceri, cat si spatii la etaje superioare cu terase, dedicate exclusiv chiriasului de la etajul respectiv.

Conceptul de dezvoltare al One Cotroceni Park activeaza zona de birouri cu spatii comerciale de diverse functiuni (restaurante, cafenele si baruri, clinica medicala, farmacie etc), si cu o zona dedicata relaxarii ce va cuprinde spatii verzi, pentru socializare sau miscare in aer liber.

Nivelul subteran, dedicat parcarilor, va beneficia de 10 cai de acces pentru o buna circulatie in cadrul complexului. De asemenea, One Cotroceni Park va fi certificat LEED si WELL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri