Mihai Paduroiu va parasi compania de consultanta imobiliara CBRE pentru a face pasul catre o functie la un dezvoltator, cel mai probabil One United Properties, potrivit unor surse din piata. In cadrul CBRE, Mihai Paduroiu detine functia de head of advisory & transaction services pe segmentul de spatii de birouri si a fost, in ultimii ani, unul dintre cei mai activi consultanti de profil.

Mihai Paduroiu, directorul departamentului de spatii de birouri din cadrul companiei de consultanta imobiliara CBRE, dispune de expertiza de business atat in reprezentarea proprietarilor si dezvoltatorilor de cladiri de birouri, dar si a chiriasilor.

De asemenea, Mihai Paduroiu este membru MRICS, are o experienta de peste 10 ani in domeniul imobiliar si a intermediat o serie de tranzactii importante pentru clienti precum Teamnet, Cegeka, Siveco, Wizrom sau Henkel. El s-a alaturat echipei CBRE in anul 2015, dupa ce anterior a ocupat pozitia de Associate Director in cadrul companiei de consultanta The Advisers/Knight Frank.

One United Properties s-a diferentiat in ultimii drept unul dintre mai importanti jucatori din piata dezvoltarilor imobiliare, atat de apartamente de lux cat, mai nou, mixte, care includ si spatii de birouri. Cele mai importante proiecte in care este implicata One United Properties sunt: One Cotroceni Park, dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare in Bucuresti, care va cuprinde noua blocuri cu circa 800 de apartamente si spatii de birouri cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 80.000 metri patrati, precum si proiectul proiectul mixt One Floreasca City unde a anuntat investitii de peste 100 de milioane de euro.

UPDATE 1:

CBRE il promoveaza pe Tudor Ionescu, un arhitect cu 17 ani de experienta, ca head of advisory & transaction services, odata cu luna noiembrie, pentru sectorul de birouri al CBRE Romania. Numirea lui Tudor Ionescu, de profesie arhitect, specialist in workplace consultancy, "reprezinta o schimbare de strategie a CBRE, care devine prima companie din real estate cu focus pe experienta utilizatorilor din spatiile de birouri", potrivit companiei.

"Piata de birouri nu mai este doar despre metri patrati inchiriati, ci este despre oameni si experienta pe care o au la birou. Tudor Ionescu s-a specializat pe workplace consultancy in proiecte din Romania, Austria si Olanda", a declarat Razvan Iorgu, managing director, CBRE Romania.

Mihai Paduroiu, care a ocupat in ultimii patru ani functia de head of advisory & transaction services, office sector, in cadrul CBRE Romania, a decis sa se dedice activitatii de dezvoltare imobiliara. Conform datelor CBRE Research, in perioada 2020-2021, pe piata din Bucuresti este asteptata livrarea unei suprafete totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrata in zonele de nord, vest si centrul Capitalei, in care ar urma sa lucreze pana la 50-65.000 de angajati.

UPDATE 2:

One United Properties anunta numirea lui Mihai Paduroiu in functia de CEO al diviziei de birouri, incepand cu data de 1 noiembrie 2019. Mihai Paduroiu are o cariera indelungata pe piata locala de imobiliare, in unele dintre cele mai mari companii internationale de consultanta.

Pe parcursul celor 13 ani de activitate in real estate, el a fost implicat in numeroase procese de relocare, atat pentru companiii multinationale, cat si locale, tranzactionand peste 500.000 mp de birouri in toata aceasta perioada.

In noul sau rol la One United Properties, Mihai Paduroiu va coordona inchirierea tuturor proiectelor de birouri: One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate si One Victoriei Center, precum si consolidarea relatiei cu chiriasii, in scopul maximizarii satisfactiei tuturor ocupantilor din cadrul dezvoltarilor comerciale sub brandul One.

Mihai Paduroiu detine o diploma in Relatii Economice Internationale de la Academia de Studii Economice si este membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) din 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri