One United Properties a primit autorizatia de construire pentru proiectul mixt One Verdi Park, pe care il va dezvolta in zona Barbu Vacarescu. Constructia prevede doua turnuri, unul de spatii de birouri si unul de locuinte, de 75 m inaltime, care vor fi conectate de un spatiu comercial de 2.200 mp la parter. Pentru acest proiect, dezvoltatorul da startul in aceasta toamna lucrarilor de constructie, livrarea fiind estimata pentru trimestrul patru 2021.

Turnul de spatii de birouri din One Verdi Park va avea 21.000 mp GLA si P+17, in vreme ce turnul rezidential va fi format din 134 de apartamente si va avea P+20. Proiectul prevede si o zona de spatii comerciale, spatii de alimentatie publica, circulatii comune si spatii tehnice la parter. Prin proiect este propus un numar total de 451 de locuri de parcare distribuite in cele trei niveluri subterane.

Accesul pietonal catre cladirea de birouri, cea de apartamente si spatiile comerciale se va face dinspre bulevardul Barbu Vacarescu, cu o deschidere de peste 100 m. Zona exterioara dinspre bulevard va fi tratata ca spatiu pietonal, compus din circulatii pietonale, spatii verzi si spatii de recreere, in timp ce zonele ramase libere la nivelul terenului amenajat, in afara zonei de circulatie auto, vor fi amenajate ca circulatii pietonale si spatii verzi, potrivit One United Properties. In proiect este prevazuta si amenajarea de spatii verzi care vor insuma suprafata totala de minimum 30% din suprafata terenului.

Retail jobs

Alaturi de alte proiecte multifunctionale importante pe care le are in desfasurare compania in acest moment, precum One Cotroceni Park sau One Floreasca City, One Verdi Park se inscrie in strategia companiei de a dezvolta comunitati in proiecte cu functiuni mixte, ce concentreaza facilitati si beneficii intr-un singur concept: apartamente premium si de lux, spatii de birouri de clasa A, spatii comerciale si spatii verzi.

One Verdi Park va respecta cerintele LEED pentru cladiri ecologice, iar turnul de birouri va targeta certificarile LEED Platinum v4 si WELL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri