One United Properties are in lucru proiecte de spatii de birouri de 150.000 mp, ce cumuleaza investitii de 220 mil. euro

One United Properties, companie cu capital romanesc si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Capitala, are in lucru proiecte de 150.000 mp de spatii de birouri pentru urmatorii trei ani, care cumuleaza investitii totale de 220 milioane euro.

"Pe langa santierul de la One Tower, demaram in aceasta toamna doua mari proiecte: One Cotroceni Park, 80.000 mp, si One Verdi Park, 20.000 mp", spune Andrei Diaconescu, co-fondator, One United Properties.

El adauga ca strategia este de a dezvolta comunitati in proiecte cu functiuni mixte, ce concentreaza facilitati si beneficii intr-un singur concept: apartamente premium si de lux, birouri de clasa A, spatii comerciale ce deservesc componentele de birouri si cea rezidentiala, spatii verzi si facilitati pentru sport si petrecerea timpului liber.

"Observam un trend ascendent pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucurestiului, in proiecte ce imbina mostenirea istorica si culturala a locurilor respective cu arhitectura contemporana si tehnologii moderne de constructie", spune, de asemenea, Victor Capitanu, co-fondator, One United Properties.

Lucrarile de constructie la One Tower din ansamblul One Floreasca City au ajuns la nivelul P+12, urmand sa fie livrat in trimestrul patru 2020. La One Cotroceni Park dezvoltatorul a inceput lucrarile de demolare si este in asteptarea autorizatiei de constructie pentru un business park cu suprafata de 80.000 mp. Termenul de livrare pentru One Cotroceni Park este trimestrul al patrulea din 2021.

Citeste si:
Investiție de 45 mil. euro în extinderea unui complex de birouri...
Skanska investește 45...

"Conceptul de la Cotroceni ofera o flexibilitate foarte mare, incepand de la 3.400 mp pana la 8.000 mp per etaj. Din calculele noastre, o companie cu trei sedii in diverse zone ale Bucurestiului, totalizand 15.000 mp face economii anuale de 250.000 euro, prin mutarea acestei suprafete in One Cotroceni Park", spune si Ionut Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Cel de-al treilea proiect, One Verdi Park, prevede constructia a doua turnuri unul de birouri si unul rezidential, pe bulevardul Barbu Vacarescu. Cele doua turnuri vor fi conectate de un spatiu comercial la parter. Pentru acest proiect, dezvoltatorul da startul in aceasta toamna lucrarilor de constructie, livrarea fiind estimata pentru primul trimestru al anului 2022.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri