Oregon Park, cel mai nou proiect de birori dezvoltat de Portland Trust in Bucuresti, va avea o suprafata impresionanta dedicata peisagisticii si spatiilor deschise. Spatiul verde reprezinta 30% din suprafata totala de 4 hectare a sitului si va fi alcatuit din zone cu gazon si banci, copaci indigeni, plante cu flori si arbusti ornamentali, verzi tot anul.

Peste 700 de plante si copaci si 2.400 mp de gazon se vor regasi in proiectul Oregon Park dezvoltat de catre Portland Trust.

Proiectul din zona Floreasca - Barbu Vacarescu din Bucuresti, va cuprinde trei cladiri, cu o suprafata inchiriabila totala de 70.000 mp. Cladirea A va avea o suprafata de 20.000 mp, in timp ce cladirile B si C vor avea fiecare 25.000 mp. Primele doua cladiri sunt alcatuite din parter plus 6 etaje, fiecare cu doua niveluri de parcare subterana. Acestea se afla in stadii avansate de constructie si vor fi finalizate in aceasta vara.

Portland Trust este o companie importanta de dezvoltare imobiliara din Europa Centrala, care a fost infiintata in anul 1997. Robert Neale este proprietar si director general in cadrul companiei. Portland Trust are birouri in Praga si Bucuresti si a construit pana in prezent peste 550.000 mp de spatii comerciale noi inchiriabile.

Compania are un joint-venture pe termen lung cu ARES Management, un parteneriat care ii permite sa se extinda si sa investeasca in proiecte ample, in diferite tari din Europa Centrala si de Est.

Prima cladire din noul ansamblu de birouri Oregon Park, dezvoltat de Portland Trust, a fost inchiriata integral, spatiile de birouri fiind ocupate in totalitate de compania americana Oracle.

Portland Trust este in momentul de fata al doilea cel mai mare dezvoltator de proiecte de birouri din Romania, dupa Globalworth, cu un stoc total de 112.000 mp construiti si inca 50.000 in constructie, reprezentand prima faza a proiectului Oregon Park.

Printre cladirile dezvoltate de catre Portland Trust in Romania se numara Opera Center, Bucharest Business Park sau Floreasca Park.

Piata locala de birouri este una dintre cele mai disputate, segment de piata in care activeaza companii si dezvoltatori precum Genesis Development (Liviu Tudor), Globalworth, Immofinanz, CA Immo sau AFI Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri