BNP Paribas a inchiriat o suprafata de 5.500 metri patrati in cladirea de spatii de birouri C din cadrul proiectului de business Oregon Park din Capitala, dezvoltat de catre Portland Trust si Ares Management Corporation. Astfel, la etajele 5 si 6 ale cladirii isi vor avea sediul, odata cu ultimul trimestru al acestui an, companiile BNP Paribas Personal Finance, BNP Paribas Leasing Solutions, BNP Paribas Corporate & Institutional Banking si BNP Paribas Central Europe Technologies.

Oregon Park a fost achizitionat anul trecut de la Portland Trust si Ares Management de catre Lion's Head Investments, un joint-venture intre fondul de investitii sud-african, Old Mutual Property si AG Capital. Tranzactia a inclus atat achizitia primelor doua cladiri deja finalizate din Oregon Park, A si B, precum si a cladirii C, aflata in stadiu de constructie. In prezent, cladirile A si B sunt inchiriate integral.

Parcul de spatii de birouri Oregon Park va avea in total trei cladiri de birouri ce vor ocupa o suprafata inchiriabila de circa 70.000 metri patrati si detine certificarea BREEAM Excelent.

O echipa transfrontaliera a BNP Paribas Real Estate din Romania si Polonia a reprezentat grupul financiar pe parcursul intregului proces de tranzactionare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri