Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a finalizarea achiziționării unei noi clădiri de birouri, Eliade Tower. Clădirea a fost achiziționată de la Eurobank S.A., iar valoarea tranzacției se ridică la 9,5 milioane de euro.

Clădirea Eliade Tower este situată pe Bulevardul Mircea Eliade nr. 18, în imediata vecinătate a ansamblului multifuncțional premiat internațional One Floreasca City, dezvoltat de One United Properties pe un teren de 2,9 ha (pe care se afla fosta fabrică Automatica – loc abandonat de mulți ani în centrul Bucureștiului). Ansamblul are o componentă de birouri – One Tower, trei turnuri rezidențiale – One Mircea Eliade și o zonă comercială – One Gallery (fosta fabrică Ford).

„Suntem interesați de oportunități de achiziție de proprietăți cheie pentru portofoliul nostru, iar recenta noastră majorare de capital ne permite să continuăm aceste planuri.

Eliade Tower este poziționat strategic lângă One Floreasca City, în poate cel mai dorit loc din Bucureștiul de astăzi. Pe termen scurt Eliade Tower va funcționa ca o clădire de birouri în portofoliul de birouri companiei noastre, dar pe termen mediu și lung vom analiza utilizarea optimă a proprietății”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

Clădirea Eliade Tower are o suprafață de aproximativ 10.000 mp, fiind amplasată pe un teren de 4.224 mp, are 10 etaje și beneficiază de parcare supraterană. În prezent, este închiriată în proporție de aproximativ 50%.

Portofoliul de birouri One United Properties este acum format din One Tower, One Cotroceni Park, One Victoriei Plaza, One Herăstrău Office, One North Gate și Eliade Tower și va ajunge la o suprafață închiriabilă totală de peste 150.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2 până la sfârșitul anului 2022. Împreună cu portofoliul comercial, format în principal din Bucur Obor și One Gallery, fosta fabrică Ford, portofoliul total al companiei destinat închirierilor comerciale va ajunge la o suprafață închiriabilă de aproape 200.000 mp.

Sursa foto: One United Properties

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri