Cele trei turnuri care se vor ridica in cadrul proiectului rezidential One Mircea Eliade vor insuma 250 de apartamente exclusiviste (2 turnuri P + 15, 1 turn P + 20), cu vedere spre Parcul Floreasca si Lacul Floreasca. Cladirea de birouri One Tower (P + 16) se traduce in 24.000 metri patrati inchiriabili de spatii de birouri si va beneficia de o suprafata pe etaj de 1.450 mp. One Tower are ca target obtinerea certificarii LEED, calificativ Platinum.

"Intreaga zona va fi deservita de un spatiu comercial modern, retail si food, dezvoltat de Auchan in locul fostei hale Ford, monument istoric care va fi restaurat si integrat in noua dezvoltare. Investitia nu se va face numai in zona construita, ci si in infrastructura rutiera si in dezvoltarea a 1.200 de locuri de parcare prevazute pentru fluidizarea traficului", potrivit One United Properties.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Budimir Jevtic / Shutterstock