One United Properties dă startul lucrărilor de construcție la proiectul rezidențial Neo Floreasca Lake

One United Properties a primit autorizația de construire pentru proiectul Neo Floreasca Lake, situat în proximitatea lacului Floreasca și care constituie un ansamblu rezidențial de dimensiuni mici, care va oferi 50 de apartamente exclusiviste, cu un regim de înălțime de cinci etaje.

Neo Floreasca Lake va oferi unități cu 2, 3 și 4 camere, precum și câteva penthouse-uri. Totodată, proiectul prevede și 50 de locuri de parcare. Pentru acest ansamblu, livrarea este estimată pentru trimestrul al doilea din 2022, acesta fiind deja peste 20% precontractat înainte de începerea construcției.

"În prezent avem 3 proiecte Neo în curs de dezvoltare: Neo Mamaia, Neo Floreasca Lake, Neo Timpuri Noi, urmând ca Neo Herăstrău Park să fie început în următoarele 12 luni. Proiectul de la malul mării, din stațiunea Mamaia, se livrează în 2020, fiind deja peste 70 % precontractat. Neo Timpuri Noi este estimat pentru livrare în Q1 2021 și este peste 50 % precontractat, în vreme ce Neo Herăstrău Park preconizăm că va fi livrat în Q4 2022", spune Octavian Avramoiu, Managing Partner Neo Properties Development.

Arhitectura proiectului Neo Floreasca Lake este semnată de biroul X Architecture & Engineering, iar lobby-ul acestui ansamblu va avea dublă înălțime și va fi conceput de Lemon Interior Design.

Acționariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu (17%) și One United Properties (83%), companie care a achiziționat și acțiunile lui Cătălin Scripcaru, după retragerea acestuia din business.

Citeste si:
One United și-a anunțat intenția de se lista la Bursa de Valori...
One United și-a anunțat...

Neo este divizie lansată în a doua jumătate a anului 2018 de către One United Properties și dedicată proiectelor rezidențiale boutique, de dimensiuni mai mici, dar exclusiviste.

Sursa foto: Unkas Photo / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »



Setari Cookie-uri