One United Properties, dezvoltator de prorpietati premium din Capitala, a primit autorizatia de constructie a proiectului rezidential Neo Timpuri Noi, imobil cu functiune mixta, comert si locuire (S+P+8 etaje). Situat pe un teren intravilan de 3.835 mp, in sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea 8 etaje: 108 unitati locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spatii comerciale si parcare subterana si exterioara supraetajata.

One United Properties arata ca a inceput deja lucrarile la acest complex, care "va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o inalta calitate, la care se adauga avantajele cladirilor verzi, pentru care One United Properties a inceput deja demersurile de certificare Green Homes".

Proiectul de apartamente este dezvoltat prin intermediul diviziei NEO a One United Properties, care are ca focus proiecte rezidentiale exclusiviste de dimensiune mai mica decat ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum cladiri de blocuri cu 4-8 etaje sau constructii pe suprafete de teren de 2.000-3.000 de metri patrati.

Divizia de real estate NEO a fost infiintata in luna august a anului 2018 si are deja achizitionate primele trei locatii: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi si NEO Mamaia. NEO Mamaia a primit deja autorizatiile de contruire, iar in octombrie anul trecut au inceput lucrarile pe santier, iar la inceputul acestui an va ajunge la cota 0.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri