Compania One United Properties anunta emiterea de obligatiuni de 20 de milioane de euro, cu scadenta la patru ani, prin plasament privat, subscrise integral de fonduri aflate in co-management de catre Credit Value Investments din Polonia. Sumele vor fi utilizate pentru dezvoltarea proiectelor rezidentiale existente si noi ale companiei One United Properties.

Credit Value Investments (CVI) este o firma independenta de investitii care si-a inceput activitatea in 2012. Finantarea acordata vizeaza atat proiectele rezidentiale existente ale One United Properties, cat si unele noi, potrivit lui Ciprian Nicolae, director Credit Value Investments.

De asemenea, Victor Capitanu, fondator One United Properties spune ca "oligatiunile vor imbunatati structura de capital a companiei si vor pune la dispozitie lichiditate pentru noi dezvoltari rezidentiale". Tranzactia a fost incheiata prin intermediul avocatilor celor doua parti: Wolf Theiss si Radulescu & Musoi pentru Credit Value Investments si Biris Goran si Schoenherr. Consultantul de investitii al tranzactiei a fost Simona Gemeneanu de la Morphosis Capital.

In septembrie 2017, One United Properties si-a majorat capitalul cu 10 milioane de euro proveniti din investitii private, care reprezinta 8,13 % din companie.

One United Properties dezvolta proprietati rezidentiale in zona de nord a Capitalei, avand in prezent finalizate 188 de apartamente, in constructie 340 de apartamente si 484 de apartamente care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani.

Sursa foto: Budimir Jevtic / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri