One United Properties vinde obligatiuni de 20 mil. euro pentru continuarea dezvoltarilor de apartamente

Compania One United Properties anunta emiterea de obligatiuni de 20 de milioane de euro, cu scadenta la patru ani, prin plasament privat, subscrise integral de fonduri aflate in co-management de catre Credit Value Investments din Polonia. Sumele vor fi utilizate pentru dezvoltarea proiectelor rezidentiale existente si noi ale companiei One United Properties.

Credit Value Investments (CVI) este o firma independenta de investitii care si-a inceput activitatea in 2012. Finantarea acordata vizeaza atat proiectele rezidentiale existente ale One United Properties, cat si unele noi, potrivit lui Ciprian Nicolae, director Credit Value Investments.

De asemenea, Victor Capitanu, fondator One United Properties spune ca "oligatiunile vor imbunatati structura de capital a companiei si vor pune la dispozitie lichiditate pentru noi dezvoltari rezidentiale". Tranzactia a fost incheiata prin intermediul avocatilor celor doua parti: Wolf Theiss si Radulescu & Musoi pentru Credit Value Investments si Biris Goran si Schoenherr. Consultantul de investitii al tranzactiei a fost Simona Gemeneanu de la Morphosis Capital.

In septembrie 2017, One United Properties si-a majorat capitalul cu 10 milioane de euro proveniti din investitii private, care reprezinta 8,13 % din companie.

One United Properties dezvolta proprietati rezidentiale in zona de nord a Capitalei, avand in prezent finalizate 188 de apartamente, in constructie 340 de apartamente si 484 de apartamente care urmeaza sa fie incepute in urmatorii ani.

Citeste si:
Dezvoltatorii de birouri care au pariat pe magistrala nouă de metrou
Dezvoltatorii de birouri care...

Sursa foto: Budimir Jevtic / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri