Intinsa pe o suprafata de aproape 1000 mp, Piata Titan va pune la dispozitie peste 60 de tarabe. Tot aici vor fi amplasate si doua insule cu produse traditionale romanesti, una dedicata preparatelor lactate si alta, celor din carne. Pe langa tarabe, in spatiul dedicat pietei vor exista si o carmangerie cu specific arabesc, o pescarie, un magazin cu produse din pui, un magazin cu produse oleaginoase (seminte, nuci si alune), o brutarie, un magazin cu produse traditionale sibiene, un magazin cu produse de uz casnic si un petshop.

Piata Titan se va deschide in luna decembrie a acestui an, odata cu inaugurarea primelor doua etaje ale complexului Galeriile Titan. Lucrarile de modernizare ale magazinului Titan au demarat in acest an si potrivit unor informatii anterioare investitia se ridica la 4 mil. euro.

Galeriile Titan vor avea o suprafata de peste 15.000 mp si vor include si un centru de fitness, magazine de fashion, servicii, food-court si un supermarket Mega Image.

Pietele devin din ce in ce mai atractive pentru investitii. Spre exemplu, omul de afaceri Marius Ivan a investit 1 milion euro intr-o piata in Pipera.