In imediata apropiere a centrului comercial Ploiesti Shopping City, dezvoltat de NEPI si Carrefour Property si inaugurat pe 15 noiembrie, concurentii de la AFI Europe, companie care la randul ei dezvolta un mall in oras, au pus un outdoor cu un atac “subtil” la adresa competitiei.

Mesajul de pe panoul AFI- “Lumea fashion vine in centru, nu pe centura” – reprezinta una din putinele campanii de promovare agresiva la care piata imobiliara locala este martora. Panoul AFI se pare ca a aparut in urma cu cateva saptamani.

AFI Europe dezvolta de asemenea un mall in Ploiesti, care insa va fi gata abia anul viitor, asa ca sud-africanii de la NEPI le-au luat fata. Mesajul campaniei AFI, vine in contextul in care mallul inaugurat de NEPI este situat de fapt intr-o comuna de langa oras, in timp ce mallul dezvoltat de israelieni este intr-o zona mai centrala, chiar in oras.

Totusi, pentru NEPI amplasarea nu este deloc un neajuns, avand in vedere ca centrul comercial este amplasat chiar langa oras si exista si mijloace de transport in comun cu statia langa mall. Mai multi, unul din vizitatorii de azi ai centrului comercial, un ploiestean, ne-a explicat ca mallul NEPI este mult mai aproape de zona de nord a orasului, decat cel al AFI, si in plus, oricum de oriunde se ajunge extrem de repede.

NEPI a inaugurat joi centrul comercial din Ploiesti, o investitie totala de 65 mil. euro. Mallul are un grad de ocupare de 95% si majoritatea magazinelor sunt deja deschise. Sunt si unele unitati inca nedeschise, cum ar fi Bam Boo, Lem’s sau cateva unitati din zona de food court, dar care potrivit oficialilor NEPI vor fi inaugurate pana la finalul saptamani. Cinematograful urmeaza de asemenea sa fie inaugurat in urmatoarele 2-3 saptamani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri