Carrefour va deschide un hipermarket de aproape 10.000 mp in mallul NEPI din Galati

Carrefour Romania va deschide nou hipermarket, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Cosbuc din Galati, proiect care ar urma sa fie inaugurat pana la finalul acestui an.

In cursul lunii iunie 2013, cele doua companii au agreat termenii comerciali privind prezenta unui hipermarket Carrefour in suprafata totala de 9.600 mp in cel mai nou centru comercial al orasului Galati, a carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru trimestrul al patrulea din 2013.

Shopping City Galati va fi ridicat pe un teren in suprafata de aproximativ 12 hectare si va include, pe langa hipermarket-ul Carrefour, si un ,,shopping mall’’ de aproximativ 20.000 mp cu retaileri nationali si internationali, precum si o zona de divertisment si un food court. Clientii noului centru comercial vor avea la dispozitie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

”Centrul comercial Galati Shopping City, dezvoltat de NEPI in stransa colaborare cu Carrefour Romania, va ajuta la dezvoltarea economica a zonei orasului Galati, prin crearea unui numar considerabil de locuri de munca. Ne bucuram sa continuam in acest fel parteneriatul inceput cu NEPI in anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploiesti Shopping City.”, a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property Romania.

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. In Romania, Grupul Carrefour numara 122 magazine (aproximativ 9.000 de angajati) dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

New Europe Property Investments plc este o companie infiintata pentru a investi in proprietati comerciale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Grupul este in prezent listat pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (Africa de Sud), pe segmentul AIM al London Stock Exchange si la Bursa de Valori Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri