Este un dezechilibru in dezvoltarea Bucurestiului, sunt prea multe birouri in nord si prea putine in sud, unde in schimb se investeste in locuinte mai mult, a spus Robert Negoita, primarul sectorului 3, la evenimentul de demarare a lucrarilor de constructie ale noilor faze ale proiectelor rezidentiale Adama din Titan.

„Avem prea mult office pe nord si prea mult „dormitor” in sud, ceea ce creeaza un dezechilibru, pe care il vad in fiecare zi, cand oamenii din sud se duc cu masina la lucru in nord si seara cand se intorc. Ar trebui sa echilibram balanta”, spune primarul, care isi doreste mai multe investitii in birouri in zona de sud.

„A venit recent un investitor pentru un PUD de spatiu comercial. I-am intrebat „dar birouri nu faceti, puneti deasupra si spatii de birouri si mutati-va sediul central aici”, povesteste Negoita.

„Lasati nordul ca s-a dezvoltat destul, trebuie sa avem birouri si in sud”, a concluzionat Negoita, subliniind ca sunt foarte bune investitiile in locuinte, doar ca ar trebui proiecte si in zona de office.

Robert Negoita este unul dintre primarii cu cele mai mari businessuri. O data cu implicarea politica mai mare, afacerile au ramas sub carma fratelui sau Ionut Negoita, cu care a si inceput de altfel drumul in business.

Fratii Negoita au urcat in business in speciat in perioada boomului imobiliar si pana in prezent au construit mii de apartamente si camere de hotel in Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Solutii pentru Bucuresti: Cum putem scapa de aglomeratie