Perchezitii la hotelul lui Robert Negoita intr-un dosar de evaziune de peste cinci milioane de euro

Politistii fac perchezitii la puncte de lucru din Bucuresti si Ilfov ale unor firme suspectate de rambursari ilegale de TVA si evaziune fiscala, cu un prejudiciu de peste cinci milioane de euro, comise prin intermediul unor societati din domeniul constructiei de ansamblui rezidentiale si hoteluri. Surse judiciare declarand ca una dintre perchezitii este societatea Pro Hotels, din cadrul grupului de firme Rin Group, detinut de fratii Ionut si Robert Negoita.

Potrivit Politiei Romane, perchezitiile sunt facute de ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si ai Directiei de Investigatii Criminale efectueaza la doua punctele de lucru, respectiv birouri si spatii comerciale, ale unor societati comerciale, conform News.ro.

“In cauza, se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de efectuarea de rambursari ilegale de TVA si de evaziune fiscala, fapte prevazute si pedepsite de Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, care au fost comise prin intermediul unor societati comerciale ce desfasoara activitati in domeniul constructiei de ansambluri rezidentiale si hoteluri. Prejudiciul estimat este de peste 5.000.000 de euro”, a precizat Politia Romana.

Surse din Politie au declarat, pentru News.ro, ca una dintre perchezitii este la un birou al firmei Pro Hotels, aflat in hotelul Rin Grand. Pro Hotels face parte din grupul de firme Rin Group, detinut de fratii Ionut si Robert Negoita. Actiunea este coordonata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, cu sprijinul Institutului National de Criminalistica si al Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale din Politia Romana, precum si cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale.

Sursa foto: agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri