Compania Willbrook International, controlata de miliardarul israelian Eyal Ofer, a vandut un teren in Floreasca omului de afaceri grec Tasos Gkotsis, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, tranzactie de circa 1,5 milioane euro, potrivit unor surse din piata imobiliara

Terenul are circa 1.500 de metri patrati, iar pe el va fi construit un imobil de birouri de aproximativ opt etaje, au declarat pentru Mediafax surse din piata imobiliara.

Tranzactia a fost confirmata de reprezentantii Willbrook, care insa nu au dorit sa ofere informatii suplimentare, iar omul de afaceri grec nu a putut fi contactat.

"Tranzactia este sub contract de confidentialitate si pentru moment nu putem sa comentam", a declarat George Ispas, directorul Willbrook.

Willbrook este dezvoltatorul complexului de birouri Platinum Business & Convention Center, in zona Baneasa din nordul Capitalei, investitie de 100 milioane de euro, dar si a controversatei cladiri de birouri Cathedral Plaza. De asemenea, compania, inregistrata in Marea Britanie a mai construit complexul de locuinte de lux Oxford Gardens din Pipera, din apropierea Scolii Americane si detine si centrul comercial TOM din Constanta. De asemenea, compania are mai multe terenuri in Bucuresti, pe care inainte de criza anunta ca vrea sa dezvolte proiecte imobiliare.

Omul de afaceri grec Tasos Gkotsis a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat cladirea de birouri Polona 68 Business Center, investitie de 15 milioane de euro. In cladire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

Zona Floreasca-Barbu Vacarescu a atras atentia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte in aceasta arie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
PELI: Trendul tranzactiilor cu cladiri de birouri va continua