Immofinanz Group a inceput sa investeasca mai mult in online, dupa ce anul trecut si-a lansat blogul de companie, anul acesta si-a extins prezenta in .com prin lansare unei platforme dedicata celor peste 1.600 de proprietati ale grupului.


properties.immofinanz.com ofera prezentari ale tuturor proprietatilor companiei.

„Transparenta este un aspect important al activitatii noastre. Incepand de astazi oferim o imagine detaliata asupra fiecarei proprietati pe care o detinem in portofoliu. Acest lucru va face activele noastre mai tangibile si va intari legatura dintre grupurile cointeresate si produsul nostru: proprietatile imobiliare”, a explicat Eduard Zehetner, CEO al Immofinanz Group.

Platforma web include peste 1.600 de proprietati si proiecte de dezvoltare si poate fi accesata in diferite moduri: fie sub forma unei harti, fie a unei liste organizate dupa tara si/sau tipul de proprietate. Instrumentul ofera o descriere sumara a fiecarei proprietati in parte, inclusiv adresa acesteia si datele de contact ale departamentului de administrare a activelor, precum si posibilitatea de a descarca documente cu cifrele cele mai importante care descriu respectivul activ, dar si fotografii. Continutul este disponibil in toate cele opt limbi din pietele principale in care Immofinanz activeaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri