Immofinanz, companie a carei activitate include managementul si dezvoltarea de proprietati, a obtinut in primele trei trimestre din acest an venituri de 35,4 milioane de euro din inchirieri in Romania, ceea ce reprezinta o pondere de 20,2% din castigurile inregistrate la nivel de grup. Principalele piete in care Immofinanz detine portofolii de active sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia.

Proprietatile Immofinanz din Romania au o valoare de 797,0 milioane de euro si reprezinta 18,6% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii finalizate in valoare de 619,5 milioane de euro este reprezentat de 9 cladiri de spatii de birouri (13,8% din intreg portofoliul de birouri) si 6 proprietati de retail (22,0% din intreg portofoliul de retail).

Principala activitate a Immofinanz include managementul si dezvoltarea de proprietati sub marcile Stop Shop (retail), Vivo! (retail) si myhive (spatii de birouri). Grupul detine un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,3 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietati.

In luna iunie a acestui an, Immofinanz a anuntat vanzarea a doua terenuri din portofoliul companiei Adama, pe care o detine, situate in zona de nord a Bucurestiului, cu o suprafata totala de peste 50.000 de metri patrati, catre Speedweel Real Estate Development.

Citeste si:
Visoianu, Immofinanz: Birourile unei companii sunt acum mai mult...
Sorin Visoianu, Immofinanz:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Immofinanz a recrutat un nou country manager de la Iulius Group