Veniturile realizate din chirii in Romania de catre grupul imobiliar austriac Immofinanz, in primele sase luni ale anului, s-au ridicat la 25.8 milioane euro, in crestere cu aproximativ 10%, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, de la 23.6 milioane euro. Per ansamblu, veniturile din chirii realizate in tara noastra reprezinta o pondere 19.6% din venitul total al grupului Immofinanz pe acest segment.

Proprietatile Immofinanz din Romania au o valoare de 771.8 milioane euro si reprezinta 17.0% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii in valoare de 642.7 milioane euro include 9 cladiri de spatii de birouri (12,2% din portofoliul total de birouri) si 5 proprietati de retail (21,6% din portofoliul total de retail).

Anul trecut, Immofinanz a vandut terenul fostei plaftorme industriale Ventilatorul din Capitala, cu o suprafata totala de aproximativ 53.000 mp, catre One United Properties. La jumatatea anului trecut, Immofinanz a vandut, de asemenea, alte doua terenuri din portofoliul companiei Adama, situate in zona de nord a Capitalei pe strada Jandarmeriei, cu o suprafata totala de peste 50.000 mp, catre Speedweel Real Estate Development.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Immofinanz a vandut terenul Ventilatorul catre One United Properties