Proprietatile IMMOFINANZ din Romania au o valoare de 807,7 milioane de euro si reprezinta 19% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii finalizate on Romania, in valoare de 625,2 milioane de euro, este reprezentat de noua cladiri de birouri (13,8% din intregul portofoliu de birouri) si sase proprietati de retail (22,4% din intreg portofoliul de retail).

Immofinanz, grup austriac de real estate ale carui piete principale sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia, a intregistrat, in prima jumatate a anului financiar 2018,la nivel de grup, venituri totale din chirii de 119 milioane de euro, in crestere cu 3,5% fata de aceasi perioada a anului trecut. Rezultatele operationale au crescut de peste trei ori, atingand nivelul de 114,8 milioane de euro, fata de 33,8 milioane de euro in primele doua trimestre ale anului trecut.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont