Veniturile dezvoltatorului austriac Immofinanz din inchirieri in Romania au ajuns la 22,9 miloane de euro in perioada mai-octombrie 2016, in crestere cu 2,9% fata de aceeasti perioada din 2015, se arata intr-un comunicat transmis marti de companie.

Veniturile din Romania reprezinta 14,9% din veniturile din inchirieri totale la nivel de grup, iar proprietatile din Romania reprezinta 16,3% din portofoliul total al companiei, conform News.ro.

“Cele 76 de proprietati (20 investitii finalizate, 2 proiecte in dezvoltare, 9 proiecte imobiliare aditionale si 45 de proiecte in analiza) au o valoare de 853,2 milioane de euro (633,3 milioane de euro – investitiile finalizate, 44,8 milioane de euro – proiectele in dezvoltare, 1,7 milioane de euro – proiectele aditionale, 173,5 milioane de euro – proiectele in analiza). Valoarea reala estimata dupa finalizarea proiectelor in dezvoltare actuale ale grupului in Romania se ridica la 105,4 milioane de euro”, a precizat dezvoltatorul.

La nivel de grup, Immofinanz a inregistrat rezultate operationale in valoare totala de 87,6 milioane de euro in perioada mai- octombrie 2016, in crestere cu 28,2% fata de aceeasi perioada a anului precedent. La sfarsitul lunii noiembrie, Consiliul Concurentei a anuntat ca a autorizat tranzactia prin care dezvoltatorul imobiliar austriac Immofinanz AG preia concurentul CA Immobilien Anlagen Aktiengesellschaft (CA Immo), care detine in Romania zece companii din domeniul inchirierii de birouri. Immofinanz este o societate pe actiuni listata la bursele din Viena si Varsovia.

Din grupul Immofinanz fac parte companii active, in Romania, in domeniul inchirierii de imobile cu destinatie birouri: Bucharest Corporate Center (B.C.C.) SRL, Cora G.S. SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Baneasa Airport Tower SRL si Baneasa 6981 SRL.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri