Astfel, potrivit datelor de pe Primaria Bucuresti, Astalrom SA intentioneaza sa dezvolte un centru de afaceri cu 4 etaje si un al cincilea retras pe strada Maxim Gorky din Capitala, intr-o zona protejata.

Imobilul ar urma sa fie ridicat, dupa primirea avizelor, pe un teren de peste 650 mp pe care nu sunt constructii. In prezent proiectul este in stadiul de anunt de intentie, fiind supus dezbaterii publice pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti.

Potrivit datelor de la registrul comertului Astalrom este detinuta de Astaldi.

Compania de constructii Astaldi a fost implicata in Romania in proiectul Arena Nationala si cel al Pasajului Basarab.

Grupul Astaldi si-a exprimat interesul pentru constructia unui nou stadion in Suceava, in parteneriat public-privat cu Consiliul Local, care ar putea oferi doua hectare de teren in zona actualului stadion, spune primarul Ion Lungu, precizand ca investitia pentru stadion este de 15 milioane de euro.

Lungu a aratat ca municipalitatea nu are fonduri pentru constructia unui nou stadion de care orasul are nevoie, iar in cadrul unui parteneriat public-privat investitorul va primi terenul de aproximativ doua hectare, unde este in prezent stadionul municipiului, in apropierea Primariei, pentru un proiect imobiliar.

Foto: Ilustrare proiect DMBI Arhitectura, pmb.ro.