Bitdefender, cel mai mare producator local de software pentru securitate IT, a inchiriat peste 3.800 de mp de birouri in proiectul Delea Veche 24, dezvoltat de spaniolii de la HL1 in zona Piata Muncii din Capitala, a anuntat compania Crosspoint, agentia care a intermediat tranzactia.
Compania avea sediul din 2008 in birourile West Gate dezvoltate de omul de afaceri Liviu Tudor in Militari.

Prin tranzactia Bitdefender, gradul de ocupare al cladirii a ajuns la 90%, printre chiriasi numarandu-se firme ca Messer, Lidl si Ablon.
Bitdefender a inchiriat un spatiu de 3.820 mp, la etajele 7-12 ale cladirii si 100 de locuri de parcare, in ansamblul de birouri DV24. Durata contractului este de 5 ani.

Cele 6 etaje inchiriate dispun de spatii de birouri, sali pentru intalniri, dar si de zone de relaxare pentru angajati.

DV24 este un proiect mixt, al grupului spaniol HL1. Ansamblul cuprinde doua imobile de birouri cu zona comerciala si doua cladiri rezidentiale pe strada Delea Veche, numarul 24, cu acces din Calea Calarasi si in apropiere de Piata Muncii.

Cladirea A, unde se situeaza si noul sediu central al Bitdefender, pune la dispozitie un total de 8.190 mp de spatii de birouri, dar si o zona comerciala la parter.
.
„Aceasta relocare asigura un grad de ocupare de peste 90% pentru DV24, iar faptul ca anul 2013 incepe cu o tranzactie importanta este un semnal pozitiv pentru piata de birouri din Capitala ”, a declarat Laura Berezitchei, real estate account manager – office division, in cadrul Crosspoint.

Pentru amenajarea spatiului inchiriat, Bitdefender a ales Facilitec Romania, companie ce asigura si serviciile de property management pentru ansamblul DV24.

Fondata in 2005, Crosspoint este una dintre companiile importante de consultanta imobiliara si financiara din Romania. Printre companiile cu care Crosspoint a colaborat se numara: Secure Management, NCH Advisors, Verbund, Hercesa sau Promidea. In 2012, compania s-a afliliat la Leading Real Estate Companies of the World (Leading Re), retea mondiala care include peste 500 de companii de real estate cu aproape 5.000 de agentii si 140.000 asociati in vanzari, in peste 30 de tari. Compania de consultanta a incheiat un parteneriat cu Facilitec Romania incepand cu luna iunie 2012, pentru a oferi clientilor intreaga gama de servicii necesare relocarilor.

HL1 este un grup de societati spaniole, prezent in numeroase tari si sectoare economice, precum cel de real-estate, hotelier, alimentatie, spitale si zona patrimoniala.

In afara de Romania, HL1 Group mai are investitii imobiliare si in tari precum Spania si Portugalia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri