CBRE Romania, filiala locala a liderului mondial in servicii imobiliare, a fost desemnata Project & Cost Manager pentru procesul de reconversie in cladire de birouri a hotelului Starlight Suites, aflat in complexul Metropolis, din Bucuresti.

Gabriel Balaban, seful departamentului de Project Management din cadrul CBRE Romania a gestionat atat dezvoltari de proiecte de cladiri noi, cat si lucrari de amenajari interioare (fit-out) pentru numerosi chiriasi din piata de birouri din Romania, printre care se numara Hewlett Packard, EBRD, Unilever, GlaxoSmithKline, ING Bank.

”Procesul de reconversie implica inlocuirea si reconfigurarea sistemelor de climatizare si de ventilatie, a instalatiilor electrice si sanitare. De asemenea, cladirea va beneficia de noi sisteme de securitate si de prevenire a incendiilor. Toate aceste noi dotari vor plasa cladirea in topul celor mai moderne spatii de birouri disponibile pe piata din Bucuresti”, a spus Razvan Iorgu, director general al CBRE Romania.

Citeste si:

Proiectul de reconversie va fi finalizat in luna noiembrie a acestui an, iar, in urma acestuia, va fi disponibila o suprafata inchiriabila de aproximativ 4.500 de metri patrati, distribuiti pe sase etaje, plus mezanin. Printre facilitatile de care vor beneficia viitorii chiriasi se numara o sala de fitness si sauna, in timp ce la parterul cladirii va functiona o cafenea.