Eximbank se muta in Palatul Kiseleff, fostul sediu ING

Eximbank isi muta sediul in Palatul Kiseleff, una dintre cele mai cunoscute vile din Bucuresti, unde ocupa o suprafata de 3.800 mp, a anuntat BNP Paribas Real Estate, consultantul imobiliar care a intermediat tranzactia.

Eximbank avea anterior sediul pe bulevardul Natiunile Unite.

“Eram in cautarea unui chirias care sa ocupe vila de mai bine de un an si jumatate. In ultimii 17 ani Palatul Kiseleff a fost sediul central al unei prestigioase banci olandeze (ING-n.r.), iar gasirea unui chirias pe masura nu a fost o misiune usoara. Echipa BNP Paribas Real Estate a fost de mare ajutor, introducand de-a lungul ultimului an o serie de potentiali clienti cu nume sonore. In cele din urma, tranzactia s-a incheiat in momentul in care BNP Paribas Real Estate a introdus Eximbank. Spatiul s-a potrivit perfect nevoilor noului chirias, cum mare parte din amenajari si partitiile prezente in vila au apartinut unei banci”, a declarat managerul proprietatii, Peter Peterson.

Palatul Kiseleff se afla in districtul central de afaceri al Bucurestiului, la cateva minute distanta de piata Victoriei, vis-a-vis de parcul Kiseleff. Proprietatea ofera aroximativ 6.000 mp de birouri clasa A, dar in spatele birourilor moderne, a partitiilor de sticla si a facilitatilor de top, se ascunde o particica din istoria Romaniei. Cladirea a fost construita in urma cu mai bine de 100 de ani si a intrat in Patrimoniul Regal in 1910, sub domnia Regelui Carol I. Renovat de arhitectul Grigore Cerchez, Palatul Kiseleff a fost resedinta in care Regele Mihai si-a petrecut cei mai frumosi ani ai copilariei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri