Constructia complexului a inceput in anul 2008 si pana in prezent au fost finalizate 3.500 de apartamente. Alte 500 de apartamente se afla curs de dezvoltare si urmeaza sa fie livrate in toamna acestui an. Din cele 500 aflate in constructie, peste 250 sunt in stadiul de finalizare a finisajelor, fiind deja contractate.

Pe langa cele 42 de blocuri, Militari Residence include aproximativ 4.000 mp de parcuri, 2.500 locuri de parcare amenajate, restaurante, piscine, terase, cluburi spa si wellness si sali de evenimente construite si administrate de dezvoltator. De asemenea, in Militari Residence se regasesc cabinete medicale, magazine, o scoala si o gradinita, construite de dezvoltator si operate de alti investitori.

“Investitia realizata pana in acest moment este de circa 73 milioane de euro si a provenit din fonduri proprii, fiind sustinuta de vanzarea intr-un ritm foarte bun a apartamentelor”, a spus Radu Teleman, directorul de marketing al proiectului.

Citeste si:

In Militari Residence se vand circa 60-80 de apartamente pe luna. In prezent complexul este locuit de circa 6.000 de persoane, majoritatea tineri sub 35 de ani.

Preturile pornesc de la 550 euro/mp util si includ TVA. In prezent, mai sunt disponibile pentru vanzare circa 250 de apartamente.

Militari Residence este amplasat in zona de vest a Bucurestiului, in apropiere de hipermarketurile Metro si Auchan.