Cati bani sunt dispuse IMM-urile sa aloce pentru birouri

Cererea de spatii de birouri din partea IMM-urilor a inregistrat o crestere de 14% in primele noua luni ale anului, pana la un volum de 424.906 mp. In continuare, cele mai multe firme interesate sa inchirieze birouri sunt dispuse sa plateasca pana la 11 euro/mp/luna, potrivit Esop.

“Anul 2013 se remarca printr-o intensificare a intentiilor de relocare. Cu toate ca probabil unele dintre acestea se vor concretiza in tranzactii in prima parte a lui 2014, este de remarcat gradul mai ridicat de incredere al managerilor in persectivele propriilor companii si reluarea in cazul multora a planurilor de crestere a business-ului. Spre deosebire de anul precedent, motivele relocarii sunt tot mai adesea nevoia de extindere a suprafetei sediului si cresterea confortului angajatilor”, declara Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

In ceea ce priveste tranzactiile la nivelul companiei Esop Consulting, acestea au consemnat o majorare cu 20% in perioada analizata.

In continuare, 54% din volumul total al solicitarilor inregistrate in aceasta perioada a fost pe segmentul de buget de pana in 11 euro/mp/luna.

Citeste si:
Ce proprietati rezidentiale scot bancile la licitatie: 2 camere la...
Ce proprietati rezidentiale...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri