Grupul spaniol Inditex a inchiriat 6.000 de metri patrati in centrul comercial Coresi din Brasov, dezvoltat de compania franceza Immochan. In spatiul contractat vor functiona magazine sub marcile Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius si Oysho, scrie Mediafax.

Cea mai mare parte a spatiului inchiriat de Inditex va fi alocata magazinului Zara, respectiv 2.800 metri patrati, potrivit unui comunicat al Immochan.

Immochan a inceput recent dezvoltarea proiectului Coresi, pe fosta platforma industriala Tractorul Brasov, pe un teren de circa 100 de hectare. Complexul urmeaza sa cuprinda spatii comerciale, rezidentiale si de servicii, reprezentand o investitie pe termen lung, prima faza, de peste 60 milioane de euro, fiind in curs de derulare.

Proiectul va avea si o zona de entertainment, de 6.000 metri patrati, in jurul unui cinematograf cu opt sali si a unui food-court. In acelasi timp, complexul va cuprinde un hypermarket Auchan.

In Romania, Immochan administreaza noua centre comerciale, dupa preluarea galeriilor Real de catre grupul Auchan, din care face parte Immochan, si mai are un proiect in dezvoltare, respectiv in Drumul Taberei, pe fosta platforma Tricodava Bucuresti.

Citeste si:
Banca de Alimente devine Banca pentru Altcineva: ce poti dona
Crucea Rosie relanseaza...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Selgros a deschis un nou magazin, in format nou, in Baia Mare