Dezvoltatorul a finalizat la inceputul lunii decembrie un nou bloc cu 80 de apartamente, ajungand astfel la un total de 260 de unitati locative construite in 2013 in proiectul din nordul Bucurestiului, investitie de peste 7 milioane de euro.

In urma finalizarii blocului de 80 de locuinte, Cosmopolis a ajuns la peste 1.300 de locuinte construite, iar investitiile s-au ridicat la circa 230 de milioane de euro, inclusiv in dezvoltarea infrastructurii, de spatii comerciale si spatii verzi, potrivit Mediafax.

Desi initial era prevazuta constructia a doar 150 de unitati, in acest an au fost finalizate in total 260 de locuinte in Cosmopolis, in urma unor investitii de peste sapte milioane de euro.

"S-au terminat mai multe locuinte in Cosmopolis decat era prevazut initial datorita vanzarilor bune, 2013 fiind un an foarte bun pentru noi: vom incheia anul cu aproximativ 260 de locuinte vandute si 70 de contracte de inchiriere, am atras si un investitor care a cumparat un pachet de locuinte si am fost alesi si de Gheorghe Hagi pentru relocarea echipei FC Viitorul", a declarat Gabriel Voicu, manager de proiect din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania, firma care se ocupa de vanzarea locuintelor din complex.

Preturile locuintelor din Cosmopolis pornesc de la 32.000 de euro pentru un studio cu o suprafata construita de 52 de metri patrati, de la 49.500 de euro pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 74 de metri patrati, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 116 de metri patrati, costa 74.500 de euro.

Citeste si:

In cadrul proiectului sunt disponibile la vanzare si vile. Cele cu o suprafata de 112 metri patrati construiti au un pret de 90.000 de euro, iar vilele cu o suprafata construita de 125 de metri patrati 110.000 de euro.

Preturile nu includ TVA.

Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos.

Opus Land Development este parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia.