Webhelp isi extinde activitatea din Bucuresti: a inchiriat 1.500 mp de birouri la Piata Victoriei

Compania franceza Webhelp, care activeaza in domeniul BPO si outsourcing, isi extinde operatiunile din Bucuresti, prin inchirierea unui nou spatiu de birouri in cladirea de birouri Premium Plaza din zona Piata Victoriei, a anuntat compania The Advisers/Khight Frank, firma care a consiliat tranzactia.

Extinderea si dezvoltarea companiei franceze s-au tradus in inchirierea a 1.500 de mp, pe primele doua etaje ale cladirii Premium Plaza, care dispune de un total de aproximativ 8.600 de mp inchiriabili, distribuiti pe 8 etaje.

Parte din zona centrala de business din Bucuresti (CBD), Piata Victoriei prezinta in acest moment o rata de neocupare mica si o serie de beneficii pentru chiriasii cladirilor de birouri, precum accesibilitate usoara prin multiple optiuni de transport, dar si vizibilitate sporita, intr-una dintre cele mai apreciate zone de business ale Capitalei.

"Anul acesta echipa The Advisers/Knight Frank a fost implicata in tranzactii de inchiriere a 52% din intreaga suprafata de birouri inchiriata in aceasta zona”, a declarat Oliver Derksen, Consultant The Advisers/Knight Frank, Divizia Office.

In luna septembrie a acestui an Webhelp a realizat deja prima faza a operatiunii de relocare si extindere, ocupand deja etajul 2 al cladirii, iar incepand cu ianuarie 2014, compania va ocupa si primul etaj al Premium Plaza.

Citeste si:
GTC preia cladirile de birouri Premium Point si Premium Plaza
Tranzactie in imobiliare: GTC...

Cladirea PremiumPlaza a fost anterior sediul companiei EY Romania (fosta Ernst&Young).

The Advisers/Knight Frank a consiliat in acest an o suprafata tranzactionata de aproximativ 60.000 mp de spatii de birouri.

Sursa foto: The Advisers/Knight Frank

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri