Cum arata spa-ul lui Tiriac din Baneasa

Centrul Shiseido Spa din incinta complexului de agrement Stejarii Country Club din Baneasa, proiect dezvoltat cu 18 milioane de euro de familia Tiriac, a fost inaugurat saptamana aceasta.

Spa-ul, operat de catre Stejarii Country Club, este primul spa Shiseido dedicat din Europa de Est, iar operatorul beneficiaza de suportul de consultanta al companiei Soul House. Centrul se intinde pe o suprafata de 1.000 metri patrati.

Clientii pot beneficia de tratamente in camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscina si spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi. Shiseido Spa ofera, de asemenea, servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru barbati.

Oferta centrului spa este completata de servicii de frumusete oferite de salonul Beauty District si de un studio de yoga si pilates. Totodata, spa-ul va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido. In cadrul centrului spa, va fi integrat si un podium de moda pentru prezentari ale designerilor romani si internationali.

Stejarii Country Club este desfasurat pe o suprafata de 22.000 metri patrati.

Citeste si:
Coronavirus 3 martie | Din ce în ce mai multe județe în scenariul roșu
Coronavirus 3 martie | Din ce...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri